Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii de alergare sunt asteptati sambata, 1 decembrie 2012, in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, sa ia parte la cea de-a doua editie a Maratonului Reintregirii Neamului Romanesc, organizat de catre Ro Club Maraton, in parteneriat cu Primaria Sectorului 3.

Competitia cuprinde o proba de maraton, ce va lua startul la ora 8:00, si una de semimaraton, programata pentru ora 10:00, ale caror clasamente vor fi intocmite pe categoriile masculin si feminin. Plecarea se va face din fata statuii lui Alexandru Ioan Cuza, concurentii urmand sa alerge pe un traseu marcat, pe aleile parcului.

Inscrierile se fac in limita a 200 de participanti, pe http://roclubmaraton.ro/maratonulreintregirii, pana la data de 26 noiembrie, in schimbul unei taxe de participare de 90 de lei, respectiv 75 de lei pentru membrii Ro Club Maraton.

Cei care doresc sa alerge inafara competitiei pot alege sa participe gratuit la Cursa Populara, care consta in parcurgerea unei ture de parc (4 km).

Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc aduce un omagiu celor care au infaptuit Marea Unire de la Alba Iulia, la 1 Decembrie 1918, si face parte din seria de maratoane istorice in care regasim Supermaratonul „Pe aici nu se trece”, Maratonul Zapezii, Maratonul Regal, Maratonul Recunostintei si Maratonul Delta Dunarii. (foto: maraton.info.ro)