Maratonul Tarnavei: trail running si mountain biking la Tarnaveni (Mures)

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Tarnaveni Cycling, in parteneriat cu Primaria Municipiului Tarnaveni, Consiliul Local Tarnaveni si Asociatia Catharsis organizeaza Maratonul Tarnavei (alergare si ciclism), in zilele de 27-28 august. Competitia le este deshisa tuturor sportivilor interesati: amatori, incepatori, avansati sau profesionisti. Municipiul Tarnaveni (judetul Mures) si imprejurimile sale vor fi gazda evenimentului, pe un traseu stradal, dar si off-road, cu portiuni de drum pietruit si forestier.

Sambata, 27 august (ora 8), sunt programate probele de alergare (trail running):

- Crosul pe o distanta de 15 kilometri, cu o diferenta denivel de 350 metri;

- Cursele Copiilor (Kids Race Running), pentru cei cu varste de 4-13 ani (mai multe categorii de varsta, bineinteles), pe o distanta intre 100-1.000 metri.

Duminica, 28 august (ora 10), se vor desfasura probele de ciclism (mountain biking):

- Maraton de mountain bike, cu doua variante, una pentru incepatori (traseul scurt, de 30 kilometri, cu o diferenta de nivel de 900 metri) si alta pentru avansati (traseul lung, de 45 kilometri, cu o diferenta de nivel de 1.200 metri);

- Cursele Copiilor (Kids Bike Race), concursuri de biciclete pentru copii de 4-13 ani, intinse pe distante de 200-2.000 metri.