Mountain Bike si Trail Run la Cheile Nerei

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cheile Nerei Mountain Bike Race & Trail Run Race (editia a 3-a) este un eveniment sportiv organizata in zilele de 11-12 iunie, in Parcul National Cheile Nerei, localitatea Sasca Romana, judetul Caras-Severin.

Sambata, 11 iunie, este programat concursul de ciclism montain bike, care va incepe la orele 10:45 (categoria Elite), 10:55 (Race) si 11:30 (Copii). De la ora 16:30 va avea loc premiera filmului „Carpatii din sud-vestul Romanei, cea mai vasta zona de salbaticie a Europei”. Iar de la ora 17 se va tine festivitatea de premiere, ce va fi urmata de la ora 18 pana aproape de miezul noptii de un concert.

Intregul profit rezultat in urma acestui eveniment va merge catre actiunea Ei Merita Ajutor (EMA) , de care se ocupa Clubul Kiwanis Timisoara. Proiectul EMA isi propune sustinerea spitalului pentru modernizarea sectiei de Terapie Intensiva si UPU a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu din Timisoara.

Pentru prima data, evenimentul de la Cheile Nerei propune si un concurs de alergare montana (trail running). Acesta va debuta duminica, 12 iunie, la ora 10:30, premierea efectuandu-se la ora 14:30.