Pangration Athlima, Braila: Cupa Romaniei

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Clubul Sportiv Daos Combat impreuna cu Federatia Romana de Pangration Athlima (FRPA) organizeaza Cupa Romaniei, in ziua de sambata, 31 martie, in Sala de Sport de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) din Braila.

Concursul se va desfasura in sistemele Palaismata, Polydamas, Imiepafis, Pleris Agon si Kato Pangration si va fi arbitrat de arbitri atestati World Pangration Athlima Federation (WPAF).

Cantarul oficial pentru toate categoriile de varsta are loc de la ora 9 la ora 10, apoi, imediat dupa, pana in jurul orei 20 se va tine competitia in sine.

Vor lupta sportivi (fete si baieti) de la cele mai mici categorii de varsta (-9 ani, -11 ani, -15 ani) la cele mai mari (-18 ani si +18 ani). Gheorghe Cojocaru va fi director de concurs.

Pangration Athlima, Pankration, Pagration, Pancrace, Pancratium sau Pancrazio (toate aceste denumiri sunt valabile) este un sport de lupta cu origini in Grecia Antica, un sport complex mai dur ca boxul si luptele libere, foarte asemanator cu mai modernul si popularul MMA (arte martiale mixte).

Totul despre Pangration (Pankration) aflati de aici. (Foto: Federatia Romana de Pangration Athlima)