Patinaj artistic pe role, Bucuresti: Campionatul Mondial Open 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Patinaj organizeaza, in premiera pentru Romania, a treia editie a Campionatului Mondial Open de patinaj artistic pe role inline, eveniment gazduit de Sala Polivalenta din Bucuresti, in perioada 12-14 iulie 2013.

Cu o traditie pe plan mondial de 19 ani, patinajul artistic pe role inline, un sport la fel de frumos si spectaculos ca patinajul artistic pe gheata, a ajuns in Romania in anul 2005, prin reprezentanta noastra la Campionatele Europene si Mondiale, Daniela Nita, pregatita de antrenoarea Delia Luminita Ancuta.

Datorita rezultatelor foarte bune ale sportivelor noastre pe plan international, din 2005 pana astazi, WIFSA (Asociatia Mondiala de Patinaj Artistic Inline) a atribuit Romaniei organizarea Campionatului Mondial pe role inline din anul curent. De remarcat sunt rezultatele deosebite obtinute de catre sportivii romani la Campionatele Mondiale din anul 2012, unde au obtinut 3 medalii, la categorii diferite, prin Cristina Stefan, Ana Barbara Gheorghe si Iris Petrea.

Adevarat spectacol de gratie si maiestrie, competitia de la Bucuresti aduna laolalta sportivi din SUA, Rusia, Franta si Spania care, alaturi de reprezentantii Romaniei, au ocupat podiumurile ultimelor competitii internationale.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Radio Zu, ziarul Libertatea, Gazeta Sporturilor, Ziarul National, City Tv, Nestle Romania si Premier Palace Hotel & Spa, iar gala demonstrativa a acestuia se va bucura si de desfasurarea unui program artistic, susinut de artisti autohtoni.