Patinaj artistic pe role, Bucuresti (Otopeni): Cupa EduSport 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 29.06.2013
  • 29.06.2013
  • Otopeni
  • Intrarea libera

Asociatia Clubul Sportiv EduSport organizeaza, pentru prima oara in Romania, Cupa EduSport la Patinaj Artistic pe Role Inline, eveniment are loc sambata, 29 iunie 2013, in sala de sport a Clubului Sportiv Otopeni.

Organizata in parteneriat cu Primaria Otopeni si CS Otopeni, cu sprijinul Federatiei Romane de Patinaj, competitia se va desfasura intre orele 10:00 si 16:00, oferind un spectacol inedit de gratie si maiestrie sustinut de cei aproximativ 30 de sportivi inscrisi in concurs.

Varstele acestora sunt cuprinse intre 5 si 21 de ani, reprezentand astfel principalele categorii sportive, de la tinere sperante pana la seniori, ceea ce demonstraza amploarea pe care acest sport o capata in tara noastra.

Cupa EduSport la Patinaj Artistic pe Role Inline reprezinta un concurs de pregatire a sportivilor romani in vederea participarii la evenimentul international World Open 2013 „Inline Figure Skating and Dance”, organizat de catre WIFSA (World Inline Figure Skating Association) in perioada 12-14 iulie 2013, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Intrarea spectatorilor este libera.

 

Despre Clubul Sportiv EduSport

„Asociatia Clubul Sportiv EduSport a fost infiintata in anul 2012 si si-a propus ca misiune si totodata profesiune de credinta, contribuirea la dezvoltarea armonioasa a tineretului: educatie prin sport, pentru o viata sanatoasa si activa, si educatie pentru sport, respectiv sprijinirea sportivilor talentati, in vederea obtinerii inaltei performante.

Asociatia Clubul Sportiv EduSport are in derulare, prin Scoala de Patinaj EduSport, o serie de proiecte, dintre care il mentionam pe cel mai important, «Sprijin pentru patinatorii de performanta», menit sa valorifice potentialul existent si sa insufle incredere patinatorilor romani. Patinajul artistic, in ciuda aparentelor, este o ramura sportiva aflata actualmente in ascensiune si avem convingerea ca, nu peste mult timp, Romania va reusi sa se afirme si in aceasta eleganta disciplina”, ne informeaza organizatorii.