Raliul Brasovului da startul in sezonul de raliuri

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Campionatul National de Raliuri Dunlop (CNRD) 2017 debuteaza ca de obicei, la Brasov, odata cu desfasurarea TESS Rally Brasov (sau Raliul Brasovului - cum este cunoscut de toate lumea), etapa care mai conteaza si pentru Campionatul National de Rally 2 Dunlop (CNR2D) si Campionatul National de Raliuri pentru Vehicule Istorice Dunlop (CNRID).

Evenimentul este organizat in zilele de 30 martie-1 aprilie 2017, de Asociatia Clubul Sportiv Auto Blic si de autoritatile locale (Primaria si Consiliul Local Brasov), impreuna cu Ministerul Tineretului si Sportului (MTS) si Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS).

Comandamentul competitiei va fi la Hotelul Aro Palace, iar centrul de presa, punctul de informare si panoul de afisaj, precum si parcurile (inchis si service), regruparea si realimentarea - toate sunt fixate la Coresi Shopping Resort.

Vineri, 31 martie, dupa toate celelalte activitati, se vor desfasura sesiunile de shakedown si recunoasterile, urmate de poza de grup (ora 16:30), sesiunea de autografe (ora 17) si prezentarea oficiala (ora 19:34). Apoi, vor pleca din parcul service, rand pe rand, catre primul start in TESS Rally Brasov 2017, masinile inscrise in CNRD si CNRID (ora 18), dupa care CNR2D (ora 19:01). La ora 22:30 se va afisa ordinea de plecare pentru a doua zi.

Zi in care primele starturi sunt programate, in ordine, de la ora 8 (CNRD si CNRID), respectiv de la ora 9:01 (CNR2D).

TESS Rally Brasov se va incheia cu afisarea rezultatelor (Hotel Aro Palace) si festivitatea de premiere (Coresi Shopping Resort), ambele la ora 20. Apoi, jumatate de ceas mai tarziu, tot in ultima locatie (Coresi) se va tine conferinta de presa de inchidere a evenimentului automobilistic de la Brasov.

Toate celelalte informatii despre Raliul Brasovului 2017 sunt postate pe site-ul oficial al intrecerii. (Foto: RallyCow)