Rockstar Energy Drink - in Piata Constitutiei din Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Rockstar Energy Drink lanseaza la Bucuresti, in ziua de sambata, 21 mai, show-ul Rockstar Flying Energy Tour, un spectacol incendiar de salturi si acrobatii la inaltime, pe motoare, realizate de staruri internationale FMX. In deschiderea concertului Forza ZU din Piata Constitutiei, incepand cu ora 13:30, spectatorii sunt invitati la un show live unic in Romania, cu multa adrenalina, zgomot de motoare si momente cu respiratia taiata. Evenimentul marcheaza debutul turneului Rockstar Flying Energy Tour, cu reprezentatii in trei orase din Europa: Bucuresti, Varsovia si Praga. 

Rideri FMX valorosi vin la Bucuresti

Libor Podmol (Cehia, 31 ani), Alex Rune Porsing (Danemarca, 22 ani), David Rinaldo (Polonia, 26 ani), Marcin Lukaszczyk (Polonia, 26 ani) si William van den Putte (Belgia, 32 ani) sunt riderii FMX de calibru mondial care au pregatit pentru publicul din Bucuresti o sesiune de trickuri senzationale, pe muzica rock live. De-a lungul timpului, fiecare dintre ei a adunat in palmares titluri de campioni mondiali, medalii de aur, argint si bronz la diferite competitii internationale de anvergura.

Freestyle motocross

„Prin organizarea primei editii a Rockstar Flying Energy Tour, vrem sa familiarizam publicul din Romania cu Freestyle Motocross, un sport spectaculos, care implica multa pasiune, energie si munca, si care merita să fie promovat. Riderii FMX pe care i-am invitat au in portofoliu multe premii internationale si credem ca vor cuceri publicul prin efervescenta lor, ingredient ce se gaseste si in ADN-ul Rockstar”, afirma organizatorii.

Spectacolul sariturilor in motocross

Cunoscut si sub denumirea de FMX, Freestyle Motocross este un sport extrem. In aceasta disciplina a sportului motocross, rideri curajosi fac salturi de cativa metri in inaltime si/sau lungime, in timpul carora executa trickuri ce sfideaza gravitatia, oferindu-le spectatorilor experiente de neuitat.

Intrarea la evenimentul din Piata Constitutiei este libera.