Sibiu Challenge - eveniment sportiv in Parcul Sub Arini

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

De 5 ani incoace, Sibiu Challenge ii provoaca pe sibieni la miscare si aer curat in Parcul Sub Arini. Pe langa faptul ca evenimentul este una dintre cele mai mari actiuni de constientizare a importantei practicarii unui sport, anul acesta Sibiu Challenge trage un semnal de alarma si asupra necesitatii protejarii mediului.

A 5-a editie Sibiu Challenge, programata in ziua de 11 iunie, se desfasoara sub sloganul „Protejati padurile Romaniei”, din dorinta de a promova nu doar sportul si miscarea, ci si o atitudine responsabila, cu privire la protejarea si respectarea mediul, atat de vital pentru sanatatea noastra si a copiilor nostri.

Pe tot parcursul zilei de sambata, 11 iunie, incepand cu ora 10 si pana la ora 20, iubitorii de miscare au acces nelimitat si gratuit la peste 20 de zone sportive special amenajate in fata Stadionului Municipal din Parcul Sub Arini, pe zona de asfalt si de iarba: fotbal, baschet, escalada, escalada cu tiroliana, volei, tenis de masa, fitness, handbal, arte martiale pentru adulti si copii, dansuri, badminton, rugby, atletism, activitati pentru copii, biciclete, skandenberg, activitati pentru parinti si copii etc.

Totodata, evenimentul este un bun prilej pentru asociatiile si cluburile sibiene de a-si prezenta ofertele si de a recruta sportivi. Asociatia Cu Verdele-n Sus va fi si ea prezenta in parc, alaturi de Asociatia Animal Life care isi va sustine cauza de protejare a animalelor fara stapan. Fiecare zona de activitate sportiva va fi coordonata de personal calificat, care va oferi sfaturi utile participantilor si ii va angrena in concursuri si competitii distractive.

Sibiu Challenge este un proiect organizat de Puma Club, cofinantat de Consiliul Local prin Primaria Sibiu si sustinut de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu, alaturi de partenerii Andu, Aria Sport, Marquardt, Hervis Sports , Tramp Travel, Generali Asigurari si UCM.