Tenis, Bistrita: Cupa Centana

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cupa Centana este un turneu din Circuitul National al Federatiei Romane de Tenis (FRT), care este organizat la Bistrita, de catre Asociatia Club Sportiv GS Tennis Club. La competitia desfasurata intre 27 ianuarie si 2 februarie participa fete si baieti, la categoria de varsta 12 ani.

In ambele intreceri de simplu (femininin si masculin), calificarile vor incepe vineri, 27 ianuarie, fiecare tablou avand cate 16 locuri. Apoi, din calificari vor urca pe tabloul principal (32 de pozitii) cate 8 sportive, respectiv 8 sportivi. Tablourile de dublu vor avea cate 16 pozitii. Partidele de pe tablourile principale debuteaza sambata, 28 ianuarie.

Turneul are loc pe trei terenuri cu suprafata de zgura, acoperite cu balon, vor fi folosite mingi Wilson Tour Premier, iar Cristian Pungovschi (arbitru principal) si Nicoleta Kontra (director de turneu) sunt principalii oficiali ai evenimentului.

Baza de tenis ce gazduieste concursul se afla in municipiul Bistrita, la adresa Drumul Cetatii nr. 26-28.

Organizat de Grand Slam Tennis Club, turneul de la Bistrita face parte din seria de competitii de categoria A din calendarul publicat de Federatia Romana de Tenis (FRT). (credit foto: GS Tennis Club Bistrita)