Triatlonul Aradului 2014, start in Parcul Europa

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 22.11.2014
  • 22.11.2014
  • Arad

Clubul Sportiv Experienta Multisport si Primaria Municipiului Arad, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, organizeaza sambata, 22 noiembrie 2014, concursurile de inot, ciclism si alergare ale Triatlonului Aradului.

Evenimentul ofera concurentilor posibilitatea de a participa, individual sau in stafeta, la doua curse de triatlon: triatlonul competitional „Multisport” (5,5 km alergare, 10 km ciclism, 400 m inot) si triatlonul necompetitional „Fara graba” (4 km ciclism, 2 km alergare, 200 m inot) , precum si la crosul de 2 km, proba competitionala ce va fi parcursa individual.

Proba de ciclism se va desfasura in Parcul Europa din Arad, pe un circuit de aproximativ 2 km, distanta pe care se va alerga la cursa Fara Graba si la cros. La cursa „Multisport”, alergarea se va face pe traseul: Parcul Europa – Faleza Mures – Pod rutier Micalaca – Str. Eugen Popa – Sens giratoriu – Str. Cetatii – Podul Decebal – Faleza Mures – Palatul Cultural – Faleza Mures – Parcul Europa. Probele de inot vor avea loc in Bazinul Olimpic „Delfinul”.

Primul start va fi al triatlonului „Multisport”, la ora 9:30, al doilea al cursei „Fara Graba”, la ora 11:00, iar cursa de alergare pe 2 km se va desfasura incepand cu ora 13:00.

Inscrierile continua pana la data de 20 noiembrie, pe site-ul www.experientamultisport.ro. Pentru cursa „Multisport” va fi achitata o taxa de 30 de lei la individual, respectiv 50 de lei pentru stafete, iar participarea la celelalte doua curse este gratuita. (sursa foto: CS Experienta Multisport)