Ziua Judo-ului Aradean 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Municipal Arad organizeaza duminica, 3 iunie 2012, competitia internationala de judo „Ziua Judo-ului Aradean”, eveniment dedicat memoriei regretatului Mihai Botez, parintele acestui sport in Romania, intemeietor al primei sectii oficiale de judo din tara, la clubul Vagonul Arad.

Concursul, inclus in calendarul Federatiei Romane de Judo, se va desfasura in Sala Polivalenta din Arad (Str. Aleea Calimanesti) unde, incepand cu ora 11:00, pe 4 suprafete de lupta se vor confrunta copii (fete si baieti) din categoriile de varsta U11, U13 si U15.

Inscrierile si cantarul oficial vor avea loc sambata, intre orele 15:00 si 19:00, la sala LPS Gloria, si duminica, in intervalul orar 8:00-10:00, la Sala Polivalenta. Taxa de participare este 10 lei/ sportiv.

Conform invitatiei postata pe www.frjudo.ro, Ziua Judo-ului Aradean va debuta cu dezvelirea statuii lui Mihai Botez, programata joi, 31 mai (ziua de nastere a maestrului), si comemorarea acestuia la Casa de Cultura a orasului Arad, incepand cu ora 16:00. (foto: sportarad.ro)