Schi in Poiana Brasov: se deschide partia Lupului

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Partea inferioara din partia Lupului este deschisa incepand de astazi, miercuri 8 februarie. Zilele trecute anuntasem ca au fost deschise si partiile din partea inferioara a Masivului Postavarul: partia Sulinar, partia Drumul Rosu, Zidul mare, breteaua de legatura dintre Drumul Rosu cu partia Bradul si varianta 3E.

„Schiorii si snowboarderii experimentati, care vor sa se bucure de o zona mai linistita, au la dispozitie aceasta partie, care include si telescaunul de 4 locuri. Accesul se face fie din Drumul Rosu, pe partia 3D, fie pe langa telegondola, pe Drumul albastru. In zilele urmatoare vom lucra la amenajarea partiei Subteleferic si speram ca, pana sambata, sa avem deschise toate partiile din Postavarul”, informeaza site-ul Primariei Municipiului Brasov.

Stratul de zapada batatorita pe partia Lupului inferior este de 30 de centimetri, iar pe cele din partea superioara a Masivului Postavarul masoara aproxiamtiv 50 de centimetri.
In prezent se schiaza in conditii bune pe partiile Lupului, Drumul Rosu, Sulinar, Kanzel, Doamnei, Ruia, precum si pe partiile pentru incepatori, Bradul si Stadion.

Instalatiile de transport pe cablu care functioneaza sunt: telecabinele Capra Neagra si Kanzel, telegondola, telescaunul Ruia si teleschiurile Ruia, Bradul si Stadion. Ultima urcare cu telegondola va fi la ora 17:00, iar telescaunul Ruia va functiona pana la 16:30.

Cum se ajunge cu transportul public in comun in statiunea Poiana Brasov aflati de aici.