Cupa Coca Cola 2015 la fotbal, start la inscrieri!

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Coca-Cola Romania a dat startul inscrierilor in Cupa Coca-Cola, cea mai importanta competitie de fotbal in sala pentru adolescenti. Liceele din toata tara isi pot inscrie echipele de fete si baieti pana pe 31 ianuarie 2015 in cursa pentru titlul de campioana nationala la fotbal in sala.

Ajunsa in acest an la a patra editie, Cupa Coca-Cola este cea mai mare competitie de fotbal in sala din Romania la nivel de liceu, menita sa incurajeze tinerii sa urmeze un stil de viata activ, atat la scoala, cat si in timpul liber.

Modalitatea de inscriere

Pentru a intra in cea de-a patra editie a competitiei, profesorii coordonatori ai echipelor de fotbal trebuie sa descarce formularul de inscriere si declaratia pe propria raspundere disponibile pe site-ul oficial www.cupacocacola.ro. Odata completate si semnate, formularul si declaratia devin valide fie prin incarcarea lor pe site la sectiunea dedicata inscrierilor, fie prin scanarea si trimiterea lor prin e-mail sau fax, la adresa inscrieri@cupacoca-cola.ro, respectiv la numarul de fax 0214.066.584.

Premiul cel mare, un cantonament la un club profesionist din Europa

„Meciurile de fotbal din curtea scolii se traiesc, de multe ori, cu aceeasi intensitate si emotie ca cele de pe marile stadioane ale lumii. Ne dorim sa incurajam tinerii sa isi urmeze pasiunea, de aceea premiul de anul acesta pentru cele doua echipe castigatoare este un cantonament la un club profesionist de fotbal din Europa. Experientele editiilor anterioare ale Cupei Coca-Cola ne-au aratat  ca meciurile competitiei reprezinta o miza in sine pentru liceeni - aceea de a se bucura de miscare impreuna cu prietenii”, declara Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Coca-Cola Romania & Moldova.

Editia anterioara a competitiei a reunit la start un numar record de aproape 6000 de liceeni reprezentand 493 de echipe din Bucuresti si alte 33 de judete ale tarii.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale. Terra Sport este sponsorul tehnic al Cupei Coca-Cola 2015.

Programul Cupei Coca-Cola 2015

31 ianuarie, ora 14:00: Data limita pentru inscrieri

21 februarie - 10 aprilie: Faza locala a meciurilor

25 aprilie - 10 mai: Faza regionala, cu centrele de desfasurare la Iasi, Oradea, Targu-Mures si Pitesti

24-26 mai: Faza finala

(comunicat si galerie foto: McCann PR)