Trofeul Cupei Mondiale FIFA, la Baneasa Shopping City

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Iubitorii fotbalului din România au, din nou, sansa de a admira Trofeul Cupei Mondiale FIFA, care se va afla la Bucuresti in perioada 3-5 martie 2014. Cel mai ravnit trofeu din fotbalul mondial, adus in Romania de Coca-Cola, va fi expus in cadrul Baneasa Shopping City, unde fanii vor avea parte de o serie de experiente memorabile.

Traseul Turneului Trofeului Cupei Mondiale™, organizat de Coca-Cola, a inceput in septembrie 2013 cu o ceremonie oficiala la Rio de Janeiro si parcurge mai mult de 148.000 de kilometri in decursul a 9 luni, prin 90 de tari.

Prestigiosul trofeu este insotit la Bucuresti de fostul campion mondial Christian Karembeu, in calitate de ambasador FIFA. La aceasta editie, ambasadorul pentru Romania al Trofeului Cupei Mondiale™ este fostul international Ilie Dumitrescu, reprezentant al GeneraĊ£iei de aur, participant la trei editii consecutive ale Cupei Mondiale.

„Cele mai dragi amintiri din perioada de fotbalist sunt legate de participarea la Cupa Mondiala. Imi amintesc cu emotie ca, acum 20 de ani, am fost aproape de acest trofeu, la Mondialul din Statele Unite, cand, cu putina sansa, am fi jucat o semifinala de vis cu Brazilia, gazda de anul acesta… Acest trofeu este cel mai important simbol al fotbalului mondial si, din acest motiv, este o onoare sa fiu ambasador pentru tara mea.Cu siguranta ca prezenta lui printre fanii din Romania este un motiv de bucurie si fotografia cu trofeul va ramane o amintire memorabila pentru noi toti”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Fanii sportului rege pot admira Trofeul Cupei Mondiale si se pot fotografia alaturi de el pe 5 martie, in cadrul unui eveniment special ce va fi gazduit de Baneasa Shopping City.

„Este o adevarata onoare ca tara noastra este parte din Turneul Trofeului Cupei Mondiale FIFA si suntem bucurosi ca romanii au sansa de a admira celebrul Trofeu. Chiar daca nu ajungem in Brazilia anul acesta, vom aduce, pe 5 martie, putin din atmosfera braziliana in Baneasa Shopping City, unde speram ca iubitorii fotbalului vor veni in numar cat mai mare pentru a sarbatori cum se cuvine anul fotbalului”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Sparkling Soft Drinks Coca-Cola Romania & Moldova.

„Dorim sa oferim fanilor de pretutindeni sansa de a se bucura de sportul rege si de a pastra o amintire alaturi de celebrul Trofeu. Multumim partenerului Coca-Cola pentru indeplinirea acestui vis impartasit de milioane de fani ai fotbalului”, a spus presedintele FIFA, Joseph S. Blatter.

Turneul Trofeului Cupei Mondiale™ FIFA continua seria initiativelor companiei Coca-Cola de a promova miscarea ca parte a unui stil de viata echilibrat, fiind un sustinator cu traditie al sportului de performanta si al evenimentelor care incurajeaza implicarea fiecaruia in activitati fizice.

Despre Trofeul Cupei Mondiale™ FIFA

Turneul Trofeului Cupei Mondiale™ FIFA, organizat de Coca-Cola, aduce alaturi fani din intreaga lume si le ofera acestora ocazia de a avea o amintire inedita cu faimosul Trofeu, inainte de a fi oferit echipei nationale castigatoare a Cupei Mondiale™ FIFA.

Turneul Trofeului Cupei Mondiale™ FIFA viziteaza 90 de tari, dintre care 39 aflate in regiunea tarii gazda, Brazilia. Pana la finalul turneului, aflat la a treia editie, trofeul Cupei Mondiale va parcurge, in premiera, 51 de tari care nu au mai gazduit Trofeul.

Pentru a obtine mai multe informatii despre Turneul Trofeului Cupei Mondiale™ FIFA, despre itinerariu, interviuri in exclusivitate, fotografii si video, puteti vizita website-ul oficial www.fifa.com/trophytour, pagina oficiala de Facebook (www.facebook.com/trophytour) si adresa de Twitter (www.twitter.com/trophytour / @trophytour).

Compania Coca-Cola a semnat parteneriatul cu FIFA in anul 1978 si este sponsor oficial al Turneului Trofeului Cupei Mondiale™ FIFA, de la prima editie a acestuia, in anul 2006. Coca-Cola este prezenta pe toate stadioanele gazda ale meciurilor din cadrul Cupei Mondiale™ FIFA inca din anii 1950. (comunicat si foto: McCann PR)

Cititi si: Cupa Mondiala FIFA 2014: Trofeul a sosit in Romania