Baze de atletism in toata Romania

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Avem nevoie de ele ca de aer! Aceasta este realitatea, acesta este rezultatul dezastrului din sportul din Romania din ultimii peste 25 de ani, acesta este semnalul de alarma pe care il trage, inca o data, presedintele Federatiei Romane de Atletism (FRA), Florin Florea.

„Una dintre marile probleme ale atletismului romanesc este lipsa infrastructurii necesare pentru a realiza marea performanta. In acest moment, nu exista suficiente structuri sportive care sa poata organiza o activitate atletica de masa coerenta, la nivelul copiilor si nici infrastructura solida, care sa poata sustine o activitate atletica de performanta (in termeni de pregatire adecvata si un numar mare de competitii de inalta performanta).

Conducerea Federatiei Romane de Atletism cunoaste in profunzime aceste probleme si pregateste o serie de actiuni in anul 2018, care sa permita atragerea unui numar cat mai mare de copii catre atletism si care sa permita cresterea nivelului competitional intern. Amintim numai intemeierea de asociatii sportive scolare de atletism, dar si colaborarea cu autoritatile locale si cu Ministerul Tineretului si Sportului pentru modernizarea structurilor existente in Romania (stadioane de atletism, stadioane cu pista de atletism, sali cu pista de atletism etc.), dar si pentru infiintarea altora noi”, am retinut din analiza de final de an 2017, pe care seful FRA a prezentat-o AICI. (Foto: Daily Track Pic)