Inot, Pitesti: CS Ciprian Sfantu Gheorghe, argint la CN Poliatlon

Detalii
Comentarii
Galerie foto

450 de sportivi au luat startul, intre 21 si 23 martie 2014, la intrecerile Campionatului National de Poliatlon desfasurat in Bazinul Olimpic din Pitesti.

Printre cele 53 de cluburi participante din tara s-a aflat si Asociatia Club Sportiv Ciprian Sfantu Gheorghe (CSG), care s-a intors acasa cu medalia de argint la proba de 50 m spate, performanta reusita de tanara inotatoare Artene Raluca Maria, la categoria copii 11 ani, cu timpul de 35”18.

„Nu pot decat sa fiu multumit de rezultatele obtinute de sportiva mea la acest campionat national. Evolutia Ralucai in aceasta competitie s-a observat prin progresele realizate la fiecare proba parcursa, insa pentru cea de 50 m spate a reusit sa isi adjudece locul II, cu cel mai bun timp personal inregistrat pana acum. Este o sportiva de perspectiva, care are multe de demonstrat.”, a spus antrenorul Ciprian Grosu.

Urmatoarea provocare pentru juniorii legitimati la Asociatia Club Sportiv Ciprian Sfantu Gheorghe este Campionatul National de Juniori II, care va avea loc la Baia Mare peste aproximativ trei saptamani. (foto: CSG)