Sibiu Streetball 2015: Revansa lui Choco Loco

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Evenimentul Sibiu Streetball (editia a 7-a) s-a incheiat spectaculos, cu ultimele doua meciuri la cea mai dificila categorie, cea de Open Masculin, care s-au jucat in sala din cauza ploii. Marii castigatori au fost cei de la Choco Loco - invingatori in fata celor de la Animal Pack (Constanta).

In ciuda vremii, Sibiu Streetball 2015, cel mai mare concurs de streetball din Transilvania, i-a tinut ocupati pe iubitorii baschetului din Sibiu. Peste 2.000 de persoane au urmarit spectacolul sportiv, care a avut loc, timp de 3 zile,  in Parcarea Teatrului, respectiv in Sala de Sport, atunci cand conditiile meteo n-au permis desfasurarea competitiei in aer liber. Concursul de baschet 3 la 3 s-a desfasurat pe o suprafata omologata de Federatia Internationala de Baschet, cu echipamente de joc profesionale.

Marii castigatori ai celei mai disputate categorii, cea de Open Masculin, au fost cei de la Choco Loco („doar” locul secund la editia anterioara). Premiul incasat, in valoare de 1.200 de euro, reprezinta un „wild card”, care le asigura participarea la una dintre etapele Challenger din Europa, eveniment premergator etapelor din Campionatul Mondial.  Este pentru al doilea an cand Sibiu Streetball primeste recunoasterea Federatiei Internationale de Baschet prin titulatura „FIBA Satelite”.

Categoria U15: locul 1 - Lupii Negri, locul 2 - Ratustele Atomice, locul 3 - Burtosii 69, locul 4 - Veveritele Zburatoare.
Categoria U18: locul 1 - The Brazzer, locul 2 - Bear Squad, locul 3 - Easy Cash, locul 4 - Zidu' Spart.
Open masculin: locul 1 - Choco Loco, locul 2 - Animal Pack, locul 3 - A4, locul 4 - Hydra.

Toate detaliile legate de Sibiu Streetball 2015 sunt postate pe site-ul oficial al organizatorului (Asociatia Eco Sport Team), precum si pe pagina de facebook a evenimentului (inclusiv imagini din fiecare zi a competitiei). (foto: silvana armat)