Taekwon-do: stagiu la Sibiu, sustinut de Jurek Jedut (8 dan)

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Sala Transilvania din Sibiu a fost gazda unui eveniment sportiv special: un stagiu de Taekwon-do sustinut de una dintre legendele Taekwon-do-ului mondial, Maestrul Jurek Jedut (8 dan) din Polonia.

Acesta este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni antrenori si tehnicieni in Taekwon-do din lume si a sosit la Sibiu la invitatia Puma Club si a Federatiei Romane de Taekwon-do ITF, pentru a impartasi sportivilor romani din Romania secretele pentru a ajunge campioni si pentru a avea succes atat ca si oameni, cat si ca si sportivi.

De altfel, in calitate de antrenor al celebrului sportiv polonez, Jaroslaw Suska (de 5 ori campion mondial, de 19 ori campion european si de 20 de ori campion national la tull), Maestrul Jurek Jedut a primit titulatura informala de „Formator de campioni”.

Stagiul de pregatire de la Sibiu a fost unul tehnic, iar aproximativ 140 de sportivi, alaturi de membrii Federatiei Romane de Taekwon-do ITF, au descins in orasul Sibiu din inima Transilvaniei si au avut ocazia de a se antrena, timp de 2 zile, sub indrumarea Maestrului polonez Jurek Jedut.

„Sibiul celebreaza anul acesta 3 ani de Stagiu Internațional de Taekwon-do, 3 evenimente sportive in cadrul carora 3 legende ale Taekwon-do-ului ne-au inspirat si ne-au invatat din experienta lor extraordinara: Katya Solovey din Ucraina (2013), Tomaz Barada din Slovenia (2014) si, acum, Maestrul Jurek Jedut din Polonia (2015)”, a declarat Ciprian Banea, Secretar General al Puma Club si vicepresedinte al Federatiei.

Stagiul International de Taekwon-do Sibiu 2015 a fost o actiune inclusa pe Agenda Sportiva a Municipiului Sibiu si sustinuta strategic de Consilul Local, prin Primaria Municipiului Sibiu si de Ministerul Tineretului si Sportului.