Federatia Romana de Atletism informeaza

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Federatia Romana de Atletism (FRA) ia in calcul reluarea activitatii competitionale in Romania, in ultima parte a verii, informeaza forul cu sediul in Bucuresti, pe strada Premio Nebiolo nr. 2.

Intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRA, suntem informati ca pana la sfarsitul lunii septembrie 2020 „se doreste sa poata fi organizate campionatele nationale de pista, alergare montana, mars si de sosea”.

„Organizarea acestor campionate va presupune stabilirea unui set suplimentar de masuri de preventie, in acord cu recomandarile de la acel moment.

Federatia considera ca un termen de pregatire de 8-10 saptamani (de la iesirea din Starea de urgenta, pana la debutul competitiilor) este necesar pentru o pregatire corespunzatoare a sportivilor de performanta si pentru desfasurarea unor competitii relevante din punct de vedere al rezultatelor obtinute”, adauga sursa citata.

Ce se va intampla cu concursurile internationale pe care FRA intentiona sa le organizeze, aflati de aici. (foto: Federatia Romana de Atletism)