Tabara de schi la Sovata

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In statiunea Sovata (judetul Mures), in perioada 7-13 februarie, se organizeaza o tabara de schi pentru incepatori sau intermediari. La inscrieri sunt asteptati copii cu varsta de 9-14 ani. Cursurile de schi se desfasoara pe partia Havas Bucin.

Schi cu monitori calificati

Organizatorul Outward Bound informeaza: „Pretul de 575 lei/ persoana include cazare si masa la Centrul de Tineret Outward Bound, program, instructaj de schi oferit de monitori calificati, transport la partia de schi, abonament la teleschi. Pentru copii cu inaltimea peste 150 centimetri pretul este de 650 lei/ persoana, din cauza abonamentului teleschi. Oferim un discount de 15 la suta pentru frati si surori”.

Outward Bound Romania

Outward Bound Romania este o organizatie non-profit, specializata in activitati outdoor (educatie si recreere), care a fost infiintata in anul 1993 si organizeaza programe dedicate in special tinerilor (cursuri de dezvoltare personala pentru elevi si studenti, cursuri pentru cadre didactice, cursuri de leadership, cursuri pentru orfani si tineri dezavantajati). (foto: outward bound romania)