Bazinul de inot de sub Tampa s-a redeschis

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Bazinul de inot de sub Tampa, din cadrul Complexului Agrement din Brasov, s-a redeschis, zilele trecute. Aceasta dupa ce vreme de aproape doua luni a fost inchis din motive tehnice (probleme la centrala de incalzire a apei). Piscina acoperita de la Agrement are o suprafata de 25 metri lungime si 12 metri latime, iar adancimea e variabila, de la 1,5 metri la 2,5 metri.

Preturi de intrare la piscina

La piscina de la Agrement preturile pentru o singura intrare la inot variaza in functie de durata si varsta. Astfel, copiii platesc 5 lei pentru o sedinta de inot de o ora, 10 lei pentru una de doua ore, 15 lei pentru trei ore si 20 lei pentru o zi intreaga. Copiii pana la 4 ani au intrarea gratuita, iar adolescentii cu varsta mai mare de 15 ani achita la intrarea in piscina tarife ca si adultii, adica: 12 lei/ o ora, 20 lei/ 2 ore, 25 lei/ 3 ore, 40 lei/ o zi intreaga.

Abonamente la inot

Trebuie stiut faptul ca in functie de plata initiala se percep tarife suplimentare pentru intarziere. „Tariful suplimentar se taxeaza incepand cu minutul 11 de la expirarea biletului sau abonamentului cumparat”, sunt informati clientii. De asemenea, sunt puse in vanzare abonamente la piscina, al caror pret difera de la copii (45 lei cel mai ieftin) la adulti (cost minim 110 lei), precum si de numarul de ore si de sedinte de inot incluse. Pe langa bazinul de inot, clientii complexului Agrement beneficiaza, gratuit, de acces la sauna si sezlonguri. (foto: complexul agrement brasov)