AntiGravity Fitness = Yoga + Pilates + Dans + Acrobatica, toate la un loc in hamac

Detalii
Comentarii
Galerie foto

AntiGravity Fitness este un sport recent aparut, oficial si cu notorietate in sali din anul 2009, care combina in mod armonios si eficient trei ramuri sportive distincte: yoga, pilates, acrobatica si dans. Partea inedita este aceea ca in practicarea antigravity fitness-ului, executantul/ sportivul se foloseste pe tot parcursul sedintei de antrenament (inclusiv in pauzele de relaxare) de un hamac din matase.

Durata normala a unui antrenament, cu tot cu pauze, este de aproximativ 60 de minute.

AntiGravity Fitness-ul a fost fondat si il are ca „parinte spiritual” - promotor, pe nord-americanul Christopher Harrison. Acest tip simpatic, din Evanston - Illinois (SUA), in varsta de aproape 59 de ani, este un apreciat regizor american, dansator, acrobat, coregraf, profesionist in fitness, fondator al trupei de performanta AntiGravity Inc. si al brandului sau de fitness spin-off, denumit „AntiGravity Fitness”.

AntiGravity Fitness s-a facut cunoscut si a inceput sa capete notorietate prin reprezentatii in gale si evenimente sportive de referinta, de mare amploare internationala:

- Gala Grammy Awards din 2001;

- Jocurile Olimpice de Iarnă din 2002, de la Salt Lake City;

- „Victoria’s Secret Fashion Show” din 2013;

- numarul „Delirium Tour”, sustinut la Cirque du Soleil, in perioada 2006-2008.

UNDE POATE FI PRACTICAT ACEST SPORT, CAT COSTA UN ABONAMENT SI CARE SUNT BENEFICIILE CELOR CARE PRACTICA ANTIGRAVITY FITNESS - toate acestea, dar si alte informatii utile, le gasiti  AICI.