Centru de inchirieri schiuri in Poiana Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In articolele noastre anterioare am scris despre conditiile de schi si de practicare a altor sporturi de iarna oferite de statiunea Poiana Brasov, destinatia numarul 1 din Romania in sezonul hibernal. De asemenea, i-am informat pe utilizatorii ghidului nostru sportiv despre variantele de transport public in comun pe care le au, atunci cand vor sa ajunga in Poiana.

Acum le recomandam celor interesati una din optiunile pe care le au atunci cand vor sa se cazeze, dar sa si schieze in Poiana Brasov, insa nu dispun de echipamentul sportiv adecvat.

Unitate cu traditie in turismul romanesc, Hotelul Piatra Mare le propune clientilor sai (si) serviciile oferite de propriul Centru de inchirieri de schiuri, denumit Snow Devil. 45 de lei costa inchirierea unui echipament (clapari, schiuri, bete) pentru un copil si 50 de lei pentru un adult. Se mai asigura: transfer schi bus hotel-partie, instructori de schi, magazin cu echipament de schi, service schiuri. Pentru informatii si rezervari: 0721.373.527.