Clipe de liniste la munte, intr-o oaza de relaxare si sanatate la Predeal

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Predealul este una dintre cele mai cunoscute si vizitate statiuni montane din Romania. Acolo, printre multele unitati de cazare, in zona pietii, mai precis in spatele BRD, la adresa strada Stefan cel Mare numarul 6 se gaseste Vila Stil. O pensiune de munte prietenoasa, mica si cocheta, care isi intampina oaspetii cu 4 camere duble, un apartament cu doua camere si altul cu trei camere. Mica si cocheta - da, este un cliseu, insa o caracterizeaza cum nu se poate mai bine.

In turul vilei descoperim camere spatioase si confortabile, fiecare cu toate dotarile necesare (frigider, telefon, TV, internet wireless gratuit, baie cu cabina de dus etc.). Aerul proaspat si curat ne izbeste cand iesim pe balcon, iar soarele ne da binecuvantarea muntelui. Fiecare camera are balconul ei, coltul ideal pentru relaxare in aer liber, dupa turele de schi sau istovitoarele urcari montane cu bicicleta (mountain-biking), in alergare (trail running) sau pur si simplu in mers la pas (trekking).

Diferenta fata de celelalte pensiuni obisnuite cu servicii de cazare o face insa Centrul Terapeutic SAN. Acesta functioneaza in aceeasi locatie si pune in valoare baza proprie de relaxare si terapie alternativa, prin specialisti cu experienta si cu pregatire aleasa. Cu alte cuvinte, la Vila Stil Predeal utilul se imbina cu placutul: se poate face masaj, sedinte de climoterapie si sedinte de aerosoli atmosferici.

Scapam de stres, insomnie, depresie si boli prin reflexoterapie

„Terapia de masaj reduce durerile de tot felul, tonifiaza musculatura, imbunatateste circulatia sangvina periferica si creste eficienta sistemului imunitar. Reflexoterapia are la baza principii asemanatoare cu acupunctura si presopunctura, prin stimularea unor puncte reflexogene fiind eliminate toxinele din corp si fiind stimulat circuitul energetic.

Stresul atat de mult intalnit in zilele noastre, in care ritmul vietii in Romania parca a luat-o razna, insomnia, depresia, nisipul si pietrele la rinichi, gastrite, ulcer, balonari, litiaza biliara, tulburari ale menopauzei, afectiuni ale prostatei si multe altele - ei bine, toate acestea se trateaza apeland la reflexoterapie”, ne spune gazda noastra, cea care in scurta noastra trecere ne-a fost un ghid util la toate.

Ne-a vorbit despre Predeal, despre locuri unde se poate manca si cam despre tot ce-l intereseaza pe turistul obisnuit. La despartire ne-a aratat si cele cateva materiale de prezentare, „calde” - abia sosite de la tipografie. Dupa o lectura atenta, am grupat informatiile de interes.

Oferte cazare Vila Stil

- sejur 7 zile, pret 150 RON/ persoana/ zi (regim Double) si 200 RON/ persoana/ zi (regim Single), in ambele tarife intrand servicii de cazare, masa, masaj si reflexoterapie;

- 120 RON/ noapte regim Double, 100 RON/ noapte regim Single, 180 RON/ noapte apartament 2 camere, 240 RON/ noapte apartament 3 camere.

Tarife si servicii Centrul Terapeutic SAN

- masaj terapeutic pe segmente (spate, membre) 25 RON/ 15 minute;

- masaj general 70 RON/ 60 minute;

- reflexoterapie 40 RON/ 40 minute.

Cu gandul ca vom reveni din nou la Vila Stil - Centrul Terapeutic SAN, am salvat in memoria telefonului cele doua numere de contact: 0770.805.429 si 0368.471.222. Asadar, la buna revedere!

P