Semimaraton Gerar 2013, Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Semimaratonul Gerar, prima cursa de alergare a anului, ia startul in 2013 pe 27 ianuarie, in organizarea Ro Club Maraton si a Facultatii de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Aflat la a treia desfasurare, evenimentul se adreseaza alergatorilor cu varsta peste 18 ani si are loc in campusul Universitatii Politehnica Bucuresti, incepand cu ora 10:00. Participantii vor concura fie individual, la Crosul Facultatii de Inginerie Electrica, pe o distanta de aproximativ 3,6 km (1 tura de campus), fie in echipe de cate 3 persoane (feminine, masculine sau mixte) care vor alerga simultan la proba de semimaraton (aproximativ 21 km).

Inscrierile se fac pe www.gerar.ro, in limita a 150 de alergatori la cros si a 90 de echipe la semimaraton. Participarea la cros se face in schimbul unei taxe de 35 de lei, iar la semimaraton pentru o taxa de 70 de lei/ concurent. Membrii Ro Club Maraton care au cotizatia platita la zi vor achita doar 20 de lei, respectiv 55 de lei.

Editia din 2013 a Semimaratonului Gerar isi propune sa aduca un omagiu cercetatorului si exploratorului Teodor Negoita, primul roman care a atins Polul Nord si care a pus bazele unicei statii de cercetare romanesti din Antarctica.